KARL-OSKARDAGARNA

Tre pulserande augustidagar på en av Sveriges bästa stadsfestivaler. Karl-Oskardagarna samlar svensk artistelit, nöjesfält, småscener och kultur i toppklass mitt i Växjö City. En skön avslutning på sommaren för tusentals besökare.

Oavsett om du är ute efter en härlig familjehelg, sena somriga festnätter eller cityhäng med shopping och soliga uteserveringar, så är det Karl-Oskardagarna du ska uppleva. Karl-Oskardagarna lockar såväl Växjöborna som långväga gäster ut i gatumyllret. 

Under rådande omständigheter 2020 blir det en annan variant av Karl-Oskardagarna, nämligen:

Karl-Oskar Streetshopping 2020

I år kör vi två annorlunda men ack så mysiga dagar under Karl-Oskarhelgen den 14-15 augusti!

Lite trubadurer som spelar mysig musik och streetshopping på stan i dagarna två med nytvättade händer, avstånd och för att fortsätta stötta vårt fantastiska näringsliv!

Butikerna har öppet som vanligt och för er som vill fortsätta mingla runt i mysig atmosfär på stan, stanna kvar och njut av sommarkvällen på en av Växjö Citys många uteserveringar!

Karl-Oskardagarna 2020/2021

 

År 2020 tar Karl-Oskardagarna ett uppehåll för första gången på 35 år med anledning av Covid-19. Stadsfesten kommer tillbaka 2021 och då mer efterlängtad än någonsin!

Vi håller popcornen varma, artisterna taggade och framför allt gemenskapen vid liv till nästa år! Karl-Oskardagarna är en av Sveriges äldsta stadsfester som kommer att få leva kvar i många år till. 

Så håll ut där ute. Vi ses igen, en varm sommarkväll i augusti, på Karl-Oskardagarna 2021!