Idrottskliniken & Veda Yoga

Phone: 0470-18191

Web: idrottskliniken.com

Epost: info@idrottskliniken.com

Idrottskliniken är en privatägd och fristående aktör med två friskvårdsanläggningar, REHAB-avdelning och ett High Performance Center. Vi startade vår verksamhet 1990 och alla våra anläggningar finns i Växjö.

På City-anläggningen hittar du även Veda Yoga. Klasserna passar de allra flesta från nybörjare till elitidrottare och även dig som är senior, gravid eller har en skada du vill komma till rätta med. Vi hjälper dig skapa balans mellan muskler, smidighet & rörlighet. Stressnivåerna sjunker och energinivån höjs. Du behöver inga förkunskaper för att yoga hos Veda.

Vår målsättning är att erbjuda träning för alla. Träningen ska motivera och stimulera alla behov och sinnen. Vi satsar på kvalitet, kompetens och en unik träningsmiljö. På detta sätt når vi flera målgrupper och får dem att trivas ihop.

Vår värdegrund har sitt ursprung från idrottens värld- I en bra miljö erbjuder vi ren och sund träning till alla. Gammal som ung, van som ovan.

Öppettider: Måndag-Söndag 5-23, Reception: Måndag-Torsdag 11-13 & 16-19.30, Fredag 11-13 & 15-18, Lördag 9-12, Söndag 15-18

Adress: Kungsgatan 11, 352 31 Växjö

tags: #presentkort / #skönhet/hälsa / #skönhetssalong / #träning

Related posts

18CTea & Chamien

18CTea & Chamien

by växjö city
4 krogar

4 krogar

by växjö city
A.N SkinClinic

A.N SkinClinic

by växjö city
Actic Växjö Simhall

Actic Växjö Simhall

by växjö city
Åhléns

Åhléns

by växjö city
Akademibokhandeln

Akademibokhandeln

by växjö city