The Social Bar & Bistro

Phone: 0470-70 10 03

Web: socialbarbistro.com

Epost: royalcorner@socialbarbistro.se

Trevliga smaker i mysig atmosfär i centrala Växjö! Umgås med familj och vänner i en varm, social miljö och njut av en meny full av klassiska bistrorätter i en modern twist – välkommen till The Social Bar & Bistro. 

Den varierade menyn på The Social Royal Corner har något som passar alla, även den kräsne. Om du stannar för en smakfull trerätters middag kan menyn fresta med klassiska bistrorätter med en modern twist. En god pasta eller en saftig hamburgare, och ett sött avslut därtill? De vällagade rätterna får sällskap av ett brett sortiment av viner och ölsorter. Det serveras även lunch under vardagar. 

The Social Royal Corner hittar du på entréplan av hotellet Quality Hotel™ Royal Corner i slutet av gågatan, mitt i centrala Växjö. Här välkomnas du av en trevlig, avslappnad atmosfär som passar alla tillfällen. Maten och drycken, tillsammans med den charmiga stämningen, gör The Social Bar & Bistro till en naturlig mötesplats för både lokalbor och tillresta.

Öppettider: Måndag-fredag - 11:30-13:30 Måndag-torsdag - 17:30-21:30 (köket stänger kl 21:00) Fredag & Lördag - 17:00-22:30 (köket stänger kl 21:30)

Adress: Liedbergsgatan 11, 352 32 Växjö

tags: #barer / #mittvaxjocity / #presentkort / #restaurang / äta & bo

Related posts

18CTea & Chamien

18CTea & Chamien

by växjö city
4 krogar

4 krogar

by växjö city
A.N SkinClinic

A.N SkinClinic

by växjö city
Actic Växjö Simhall

Actic Växjö Simhall

by växjö city
Åhléns

Åhléns

by växjö city
Akademibokhandeln

Akademibokhandeln

by växjö city